Holy Night

 God Jul!

A Holy Night…. 4 år sedan…

Snacka om att tiden går fort! Det var en period där jag var lite mer seriös i mitt spelande. Då var jag med i en community som hette Guitar Masterclass. Det heter det i o för sig fortfarande. Ett concept som går ut på att olika gitarrlärare lägger ut gitarr videos på musikstilar, skalor och tekniker. De får man sen försöka att lära sig. Finns backing tracks på dessa i flera olika hastigheter. Allt för att man ska lära sig hantera både tekniken och låten. När man sen anser sig kunna ”övningen” spelar man in sig själv och lägger upp på forumet där instruktörerna ger ris och ros. Förslag på hur man förbättrar eller bara säger hur fruktansvärt duktig man är (förhoppningsvis)!! Forum finns också där man lär känna andra amatörmusiker. 

Hur som helst. Denna A Holy Night snutt kommer därifrån och är gjord av den i mitt tycke fantastiske Marcus Lavendell. En sann gitarr virtuos. Checka in honom på Youtube. Spelade in denna på Logic Pro X. Ett inspelnings/musikredigeringsprogram. Ett fantastiskt verktyg jag starkt kan rekommendera!

Ta hand om varandra under julen och tänk på att julen varar ända in till påska! Julen är inte bara presenter utan ett tillfälle att träffas, umgås, äta gott och bry sig om varandra och inte minst minnas när det började för 2018 år sedan när Jesus Kristus föddes. DET är vad det handlar om oavsett om du vill det eller inte:)

Så om det går att njuta av denna version av Oh Holy Night så hoppas jag att  du tycker om den lika mkt som jag tyckte om att spela den. 

Även om den här är 4 år gammal är den en favorit för mig. Musiken har legat undangömt en tid nu men det är verkligen dags att nu prioritera det som är roligt och inte bara kasta bort dagarna på annat som bara får tiden att gå.