Ett oskrivet blad

2020 – Vad kommer att hända?

Ett oskrivet blad. Ett nytt kapitel. Eller ska man säga en ny start, en ny möjlighet, nya chanser. Många av oss använder ett nytt år för att påbörja något nytt, att ge nyårslöften etc. För visst är det väl så? Ett nytt år är faktiskt ett helt tomt blad, ett helt nytt kapitel som är oskrivet (hur många har inte skrivit om det).

  • Jag ska börja träna på gym!
  • Jag ska sluta röka/snusa
  • Jag ska börja lägga 1 timme om dagen att öva gitarr

Men hur börjar man ett nytt kapitel?

Eller gör man det överhuvudtaget? Kanske vaknar man på morgonen och tänker ”äsch, det funkar ju ändå inte”. Man tänker kanske inte alls utan det som sas på nyårsafton är ju bara det man säger. Ingen bryr sig väl ändå om jag håller det jag lovat eller inte, alla vet ändå att flertalet bara pratar.

Men du?

Hur du än vänder på det och hur det än blir så är bladet fortfarande tomt nyårsdagen och det är ändå DU som kommer att fylla det med ditt innehåll. De vardagliga bestyren kommer alltid att finnas där och bli inskrivna. Men sen då? Se ändå till att fylla det med något NYTT. Nu kanske jag inte menar att du ska ladda ner något nytt mobilspel:)

Tänk efter lite…vad längtar du efter? Sträva efter det utan att bry dig om andra och vad de tycker. Är det dina vänner så kommer de att pusha dig.

Jag då? Joo, klart att även jag ska försöka fylla mina tomma blad.

T ex att vara mer aktiv här med min blogg, fylla det med mer musik. Både när jag spelar och även inflika med aktuella inslag av vad som händer i musikens värld. Men prio ett är ändå att dela med mig av min resa innan jag blir för gammal;)

Jag önskar er alla ett riktigt spännande år med era oskrivna blad!