Förverkliga din dröm

Hört det förut?

Förverkliga din dröm! Det tål att upprepas. Inte bara en gång utan många många gånger! Tänkte faktiskt lyfta det än en gång.

  • Kanske du var jätteduktig på fotboll eller hockey när du var ung och drömde om ett proffsliv. Du tränade non stop men så hände något. ”Livet” kom i vägen och ”hejdade” din framfart.
  • Kanske överrumplades du av ett musikband eller en sångare och fastnade i musikens värld. Du tränade timmar och timmar, sjöng o spelade närhelst du hade tid men så hände något. ”Livet” kom i vägen återigen och ”hejdade” din framfart.
  • Kanske var det, låt oss säga vad som helst som tog över ditt liv. Som gjorde att du bara visste vad du ville och ingenting skulle hindra det!
Förverkliga din dröm genom övning övning o sen njut av tonerna.

Livet

Well, just det ja…LIVET hände! Men träningen då? Din dröm? Vad hände med den?? Plötsligt var det inte så viktigt längre. Någonting kom ju vägen.

Sen får du barn och lite trevande försöker du så där ”önskande” få över barnets intresse till det DU tyckte var så bra när du var ung. Inget fel i det för det gjorde jag med och lyckades för Robin nappade och nu är han så grymt duktig på gitarr och är på väg att leva sin dröm.

Men det kan vara oerhört lätt och oerhört svårt att förverkliga sin dröm. Men vet du?

Det ÄR inte försent att förverkliga sin dröm

Med detta vill jag bara uppmuntra DIG som har tappat gnistan till just DET DÄR som gör dig så extremt lycklig när du utövar din alldeles egen konst.

Go for it, kick ass och bara ha kul. Det är din rättighet att få göra just det där!

Förverkliga din dröm genom att gå igenom grunderna att öva gitarr. Kom igen, Du vill, du kan och du ska!